Deathonation izbacio novi singl “Evil Voice”

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jul.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deathonation izbacio novi singl “Evil Voice”

Mladi novosadski thrash metal bend Deathonation izbacio je singl sa svog predstojećeg albuma „Dragged Into The Beyond“, a u pitanju je pesma „Evil Voice“.

Bend je koncertno bio prilično aktivan u protekle dve godine na prostoru kako Novog Sada, tako i šire, ali je i za sve to vreme vredno radio na pomenutom albumu koji će izaći krajem jula-početkom avgusta. U pitanju je samoizdanje, a album je sniman u studiju Owl.

Ovim singlom kod benda >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je nemoguće ne primetiti značajan napredak u radu, kao i dosta ozbiljniji pristup stvaranju. To se najbolje ogleda kroz kompleksnost i energiju ove pesme, klasičnog thrash metal produkta koji zvuči kao da je snimljen pre bar 30 godina (što je najčešće pozitivna stvar kad je ovaj žanr u pitanju), i kod kog mogu da se osete i uplivi drugih žanrova, a i neminovno muzičko sazrevanje koje uglavnom uvek dolazi sa velikim brojem nastupa i istinskom posvećenošću muzici.

Ljubitelji pomenutog klasičnog thrash metala će sigurno biti zainteresovani da čuju novo čedo Deathonationa, koje je bend objavio na svojoj oficijalnoj stranici.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.