De La Soul najavili prvi album nakon 12 godina

Izvor: BalkanRock.com, 07.Feb.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De La Soul najavili prvi album nakon 12 godina

Članovi hip hop grupe De La Soul otkrili su detalje nove ploče koja će nositi naziv “And The Anonymous Nobody”, a trebalo bi da bude objavljena na proleće, tačnije u aprilu ove godine.

To će biti prvi album nakon 2004. godine i ploče “The Grind Date”, a novac za snimanje prikupljen je od strane obožavatelja preko Kickstarter servisa.

Novo studijsko izdanje biće začinjeno učešćem mnogih gostiju među kojima su Damon Albarn, Usher >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i Snoop Dogg.

Pored njih, na budućoj ploči pojaviće se Justin Hawkins iz benda The Darkness, reper 2 ChainzDavid Byrne, frontmen grupe Talking Heads, kao i Jill Scott, Pete Rock, Estelle i Roc Marciano. Planirana saradnja sa Axlom Roseom ipak nije uspela da se materijalizuje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.