Dan Stuart u martu u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Jan.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan Stuart u martu u Beogradu i Novom Sadu

Den Stjuart, vođa legendarnih Green On Red, nastupa 25. marta u beogradskom Gun Clubu, a dan ranije u Novom Sadu. Nastupi u Srbiji će se odigrati u okviru evropske turneje na kojoj promoviše novi album “Marlowe’s Revenge”, čiji izlazak je planiran za početak februara. Stjuartu će se na bini pridružiti Antonio Gramentieri i Fernando Viciconte.

Den Stjuart se na scenu vratio 2012. albumom “The Deliverance of Marlowe Billings”. Nakon ozbiljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << mentalnih i drugih problema, uradio je ono što pravom odmetniku jedino preostaje: pobegao je u Meksiko. To je ujedno označilo i novi početak u njegovoj karijeri. Stupio je u kontakt sa italijanskim sastavom Sacri Cuori i sa njima snimio gore pomenuti album. Zvuk na njemu je blizak onom kakav je Stjuart prezentovao kroz svoj rad sa Green On Red, kao i kroz svoje ranije solo projekte i saradnje sa Stivom Vinom i Alom Perijem. Dodatak je upravo atmosfera koju su Sacri Cuori, sa Antoniom Gramentijerijem na čelu benda, uneli. Njihova fasciniranost kompozicijama iz špageti vesterna je činu Denovog odmetanja u Meksiko dodala adekvatnu muziču podlogu. Da je Stjuart i dalje u dobroj formi i da i dalje ljutito ,,praši” rokenrol, beogradska publika se uverila na njegovom koncertu u Beogradu 2012. Nadamo se da će se takva svirka, uz pesme sa novog albuma, kao i uz obilje hitova iz Green On Red perioda, dogoditi i ovaj put.

Cene karata, kao i mesto održavanja novosadskog koncerta, će biti naknadno objavljeni.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.