Čovek Vuk u petak u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jul.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek Vuk u petak u Beogradu

Bend Čovek Vuk održaće koncert u beogradskom u novom bioskopu Zvezda u petak, 17. jula.

Album „Crna kutija“ izašao je 24.decembra, a na njemu se nalazi deset pesama, među kojima i singlovi, „Reka“, „Ko da zna“ i „Mala Vida“, koje  bend nestrpljivo želi da podeli sa svojim fanovima, starim i novim poštovaocima.

Bend Čovek vuk sprema mnogobrojna iznenađenja, a jedno od njih je i delux izdanje albuma, „Crna kutija“, koje dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u posebno dizajniranoj crnoj kutiji u kojoj se uz CD benda nalazi i dizajnirana majica benda.

Posebno interesantna stvar biće i pojačanje benda u vidu mlade klavijaturistkinje, Lune Škopelje. Bend je nastao prošle godine i čine članovi benda Block Out.

Ulaznica košta 400 dinara i može se nabaviti na biletarnici bioskopa Zvezda (Terazije 40).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.