Cobainov “solo” album stiže 6. novembra

Izvor: BalkanRock.com, 13.Avg.2015, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cobainov “solo” album stiže 6. novembra

Saundtrek za film “Montage of Heck“, označen kao Kurt Kobejnov solo album pojaviće se u prodaji 6. novembra.

Istog dana biće objavljen i DVD sa dokumentarcem, a “solo” album frontmena Nirvane još nema ime. Reditelj Bret Morgen, dok je pripremao dokumentarni film “Montage of Heck“, koji će se uskoro emitovati na HBO televiziji, pronašao je pregršt Kobejnove muzike koja nikada do sada nije objavljena, pa je odlučeno da se ti materijale >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sklope u jedan posthumni Kobejnov album.

Morgen je izjavio da će na album staviti svu muziku koja se nije našla u njegovom filmu. “Album kućnih snimaka stvoriće osećaj kao da visite sa Kobejnom na vrućem danu u Olimipiju”, rekao je režiser. “Zaista će iznenaditi ljude. Samo da pojasnim, ovo nije Nirvanin album, već samo Kurt i videćete ga kako izvodi stvari koje nikad nista mogli da očekujete da izađu iz njega”.

Tako je nedavno otkrivena obrada Beatlesove pesme “And I Love Her“:

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.