Članovi supergrupe End of Love otkrili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 30.Nov.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi supergrupe End of Love otkrili novu pesmu

Bend End of Love, koju čine Jay Deegan, Irwin Menken i Jody Stephens, predstavili su novu pesmu “Fade Away“. Ovaj projekat osnovan je kada su se Stephens i Menken sreli u Evropi, dok je Stepens bio na turneji sa svojim bendom Big Star Third, dok je Menken svirao sa Lee Ranaldom iz benda Sonic Youth. Udružili su se godinu dana kasnije, a tada im se pridružio i gitarista iz Njujorka Deegan.

End of Love nedavno su najavili album “Ghosts On The Radio>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji bi trebalo da bude objavljen 11. decembra Vitalic Noise etiketu. Učešće na budućoj ploči upisali su slavni muzičari kao što su Ranaldo, Nels Cline (Wilco), i Chris Stamey (The dB’s).

Sada su objavili najnoviji singl, u kojem kao vokal učestvuje i kantautor Skylar Gudasz, kao i Mikael Jorgensen (Wilco) na klavijaturama. Kako zvuči “Fade Away” možete poslušati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.