Činčila izdala debitanski album “Šta Znam”

Izvor: BalkanRock.com, 24.Maj.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Činčila izdala debitanski album “Šta Znam”

Nakon trećeg najavnog singla “Vamaee”, Činčila je objavila svoj album prvijenac pod nazivom “Šta Znam”.

Album je sačinjen od 13 autorskih pjesama koje su žanrovski raznolike, a pored funk-rocka koji je najviše zastupljen u njihovim pjesmama, na ovom albumu možete također naći i druge žanrove koji međusobno čine kombinaciju njihovog jedinstvenog stila, i to sve pomoću psihodeličnih rock, rap, punk, grunge i pop zvukova.

Članovi benda ističu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da su ponosni na činjenicu da su produkciju, aranžman i dizajn radili sami u cilju ujednjenja njihovog audio i vizuelnog izražaja. Album je izdat pod pokroviteljstvom izdavačke kuće Hayat Production.

“Šta Znam” možete besplatno preuzeti sa Bandcamp stranice benda.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.