Cage the Elephant objavili još jednu pesmu sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cage the Elephant objavili još jednu pesmu sa novog albuma

Američki rock sastav Cage the Elephant predstavio je numeru “Trouble” koja će se naći na predstojećem studijskom albumu “Tell Me I’m Pretty”.

Nadolazeće, četvrto studijsko izdanje “Tell Me I’m Pretty” trebalo bi da bude objavljeno 18. decembra za RCA, a će naslediti ploču “Melophobia” iz 2013. godine, koja je zaradila i Grammy nominaciju.

Budući album koji će sadržati deset numera producirao je Dan Auerbach, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << član benda The Black Keys, koji je nedavno dao intervju za naš portal.

Prošlog meseca rokeri iz Kentakija predstavili su “Mess Around” vodeći singl sa nove ploče, a kako zvuči pesma “Trouble”, možete poslušati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.