Boža Friedman objavio novi video singl

Izvor: BalkanRock.com, 31.Jan.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boža Friedman objavio novi video singl

Gitarista, aranžer i producent Branislav Blagojević, poznatiji kao Boža Friedman (Darkshines, Swamp, Epilog) obradovao je svoju publiku novim video singlom koji nosi naziv “Zauvek” .

Reč je o jednom veoma emotivnom instrumentalu netipično za ovo „ludo i brzo“ vreme i predstavlja nastavak njegovog projekta koji je započet 2012. godine kada je objavljen video singl „Password love“.

Stara izreka kaze da „tim koji pobeđuje ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << menjati“ tako da su svoj veliki doprinos i ovoga puta dali Ivan Ilić-Cili koji je uradio miks, mastering i Rale Petrović „Rax Media Production“ koji je režirao i montirao spot.

Boža Friedman najavljuje još iznenađenja za ovu godinu i poziva sve ljude koji vole da uživaju u muzici da pogledaju njegov novi spot.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.