Beckov novi album inspirisan Talking Headsima i The Strokesima

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jul.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beckov novi album inspirisan Talking Headsima i The Strokesima

Na novom albumu koji će Beck objaviti 21. oktobra muzičar će esperimentisati sa različitim žanrovima, a najveći uticaj na izdanje imali su bendovi Talking Heads i The Strokes.

Prema Becku, priprema ovog albuma traje već tri godine i odiše entuzijazmom i osećajem velikih letnjih festivala i mladom publikom.

Album producira Greg Kurstin (Sia, Adele) sa kojim je sarađivao u prošlosti. Pored produkcije, Kurstin mu pomaže i u pisanju pesama. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Zvuk albuma grade na starim hitovima poput “Loser”, “Devil’s Haircut” i “Where It’s At”.

Poslednji album bio mu je “Morning Phase” iz 2014. godine za koji je nagrađen Gremijem. U nastavku poslušajte nedavno objavljeni singl “Wow“.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.