Amy LaVere i Will Sexton, On Tour, The LVC’s na proslavi rođendana KC Grada

Izvor: BalkanRock.com, 18.Apr.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amy LaVere i Will Sexton, On Tour, The LVC’s na proslavi rođendana KC Grada

Kako KC Grad ove godine slavi sedmi rođendan, odlučili su da nizom događaja obeleže ovaj jubilej. Jedan od njih će se odigati 24. aprila, kada će u pomenutom prostoru nastupiti Ejmi Lavir i Vil Sekston, On Tour i The LVC’s.

The LVCS

Ejmi i Vil već treću godinu za redom nastupaju u Beogradu, a kako su se oba ranija nastupa odigrala u KC Gradu, ovaj put se vraćaju na isto mesto kako bi uveličali rođendansku žurku. Nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << memfiskog dvojca koji neguje nasleđe kantrija, bluza i amerikane će biti potpomognut beogradskim bendom sličnih muzičkih nazora, On Tour. Naime, radi se o zajedničkom projektu pod radnim naslovom Covering The Faves, na kome izvode obrade pesama na kojima su i jedni i drugi stasavali.

Veče će otvoriti veterani amerikane i kantrija kod nas, The LVC’s, a sigurno ćemo ih videti na bini i sa ostalim muzičarima pri izvođenju pojedinih obrada. Na osnovu svega navedenog, može se zaključiti da se radi o večeri koja će biti ispunjena kako dobrim autorskim, tako i numerama koje leže u temeljima ove muzike.

Karte se mogu kupiti na šanku KC Grada po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, a na dan koncerta će iznositi 600 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.