Teodosić samo priča o Zvezdi

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić samo priča o Zvezdi

Košarkaš moskovskog CSKA Kajl Hajns izjavio je da je oduševljen atmosferom, koju navijači Partizana i Crvene zvezde prave na utakmicama u Beogradu.

- Nisam imao priliku da igram protiv Crvene zvezde, ali jesam protiv Partizana, navijači i istorija klubova ovde su fantastični. Moj saigrač je Miloš Teodosić i on mi stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << priča o Zvezdi. Klubovi iz Srbije su veoma ambiciozni i imaju sjajne mlade igrače - izjavio je Hajns za Tanjug posle.

On je reprezentaciji Srbije poželeo mnogo uspeha na predstojećem prvenstvu Evrope.

- Znam da će se uskoro igrati Evropsko prvenstvo. Teodosić je sada kapiten i svakako da želim i njemu i celom timu dosta uspeha na predstojećem takmičenju - rekao je Hajns.

Snažni centar očekuje da CSKA i naredne sezone formira snažan tim, jer Moskovljani uvek imaju najviše ambicije.

- Otišao je Soni Vims koji je bio bitan član ekipe prethodnih sezona, ali moramo da nastavimo dalje. Verujem da će tim pronaći snage i odigrati najbolje što ume. CSKA uvek ima sjajnu ekipu i najviše ambicije - zaključio je američki košarkaš.

Hajns je tokom karijere nastupao je za italijanski Veroli, nemački Bamberg i Olimpijakos sa kojim je osvojio domaći šampionat i dve titule prvaka Evrope.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hajns: Teodosić mi stalno priča o Zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2015

Košarkaš moskovskog CSKA Kajl Hajns izjavio je da je oduševljen atmosferom, koju navijači Partizana i Crvene zvezde prave na utakmicama u Beogradu..."Nisam imao priliku da igram protiv Crvene zvezde, ali jesam protiv Partizana, navijači i istorija klubova ovde su fantastični. Moj saigrač je Miloš...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.