Šef Blerovog kabineta savetovao Vučića

Izvor: Press, 24.Apr.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef Blerovog kabineta savetovao Vučića

Budući srpski premijer je precizirao da su se glavne teme razgovora odnosile na način rada i organizaciju njegovog kabineta.


Džonatan Pauel je od 1995. do 2007. bio šef kabineta tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera. Tokom navedenog perioda obavljao je i dužnost glavnog britanskog pregovarača za Severnu Irsku. Pre dve godine priznao je da je Britanija 2006. uhvaćena u špijuniranju kada je u Moskvi pronađen lažni kamen sa elektronskom opremom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Objasnio je da je bilo jasno da su Rusi dugo znali za špijuniranje i da su taj slučaj čuvali da bi ga iskoristili u političke svrhe. Napisao je knjigu memoara pod nazivom Novi Makijaveli, u kojoj odgovara na pitanje da li u državnim poslovima još važe načela koja je Makijaveli postavio pre pet vekova.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.