Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska vojska dobija više od stotinu novih aviona i helikoptera

MOSKVA - Vazdušno-kosmičke snage Rusije planiraju da u 2018. godini dobiju više od stotinu aviona i helikoptera, saopštio je novinarima na Međunarodnom avio-kosmičkom salonu MAKS 2017 glavni komandant Viktor Bondarjov.

"Dobićemo najmanje kao ove godine. Više od stotinu novih letelica, a biće i modernizacije i kapitalnog remonta  postojećih. Dobro se obnavljamo", rekao je Bondarjov novinarima.

Govoreći o novom državnom programu naoružanja 2018-2025, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << godine na kojem se trenutno radi, Bondarjov je naglasio da „avijaciju nisu uvrijedili“.

„Svi dobro znaju da se svet kreće putem razvoja avio-kosmičkih jedinica. Tamo su nove tehnologije, razvoj, napredak. Na kraju, to utiče i na razvoj privrede i industrije“, zaključio je general.

(NN/sputniknews.com)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija pojačava avijaciju, stiže više od 100 novih letelica

Izvor: RTS, 23.Jul.2017

Komandant ratnog vazduhoplovstva general pukovnik Viktor Bondarev najavio je da će Rusija 2018. godine dobiti više od 100 novih aviona i helikoptera. . Na 13. Međunarodnom avijatičarskom i svemirskom salonu "MAKS-2017",...

Nastavak na RTS...

Rusi jačaju avijaciju: T-50 bez granica

Izvor: B92, 23.Jul.2017

Moskva -- Vazdušno-kosmičke snage Rusije planiraju da u 2018. godini dobiju više od stotinu aviona i helikoptera...To je rekao rekao komandant ratnog vazduhoplovstva, general pukovnik Viktor Bondarev, poslednjeg dana Međunarodnog avio-kosmičkog salona MAKS 2017..."Dobićemo najmanje kao ove godine....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.