Promocija beogradskog časopisa u Moskvi

Izvor: Beta, 20.Dec.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija beogradskog časopisa u Moskvi

BEOGRAD/MOSKVA, 20. decembra 2014. (Beta) - U Moskvi je promovisan beogradski časopis "Vodič za život", koji ima i poseban stalni dodatak posvećen Rusiji,njenoj tradiciji, istoriji i kulturi.

To je prvi dodatak časopisima takve vrste u Srbiji, a ruskoj publici predstavljen je protekle nedelje na promociji u moskovskom "Domu knjige".

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom senatora Ruske federacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Anatolija Lisicina, na čiju inicijativu je i pokrenut dodatak u časopisu "Vodič za život".

"Senator Lisicin i ja delimo mišljenje da su Rusija i Srbija dve prijateljske zemlje. Zato smo dogovorili da pokrenemo dodatak časopisu 'Vodič kroz život', posvećen Rusiji", kazala je agenciji Beta glavna i odgovorna urednica časopisa Danka Milošević.

Ona je podsetila da časopis obradjuje različite ozbiljne teme na duhovit i originalan način, pa zahvaljujući tome stiče sve veću popularnost.

U okviru rusko-srpske kulturne saradnje, u Jaroslavlju je održan i koncert reditelja Emira Kusturice i njegovog "No smoking orćestra". Promovisana je i knjiga posvećena Velikom ratu "Zavet", autora Slaviše Pavlovića.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U Moskvi promovisan srpski časopis “Vodič za život” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014

Časopis "Vodič za život", koji obrađuje najrazličitije intelektualne teme, od nedavno ima i specijalan dodatak posvećen ruskoj tradiciji, istoriji i kulturi..Srbija i Rusija intenzivno jačaju svoje kulturne veze, a u okviru te saradnje nedavno je u Moskvi promovisan i  srpski časopis “Vodič...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.