Pejčinović: Ibrahimović me psovao na srpskom

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2014, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pejčinović: Ibrahimović me psovao na srpskom

Nemanja Pejčinović je u izjavi za ruske medije pričao o Zlatanu Ibrahimoviću. Srpski internacionalac je u dresu Nice više puta imao prilike da igra protiv sjajnog fudbalera PSŽ-a. Sada defanzivac Lokomotive iz Moskve nema ni malo lepo mišljenjeo Šveđaninu.- Kao igrač, nema sumnje da je Zlatan među najboljima na svetu. Međutim, kao čovek mi se uopšte ne dopada. Više puta smo imali male konflikte na terenu. Nije to bilo ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ozbiljno, to su momenti kada emocije podivljaju, ali je na trenutke bilo baš ružno – ispričao je Pejčinović, a preneli su ruski mediji.Nisu to bili trenuci kada je Zlatanov tim gubio, pa bi nekako bilo logično da se nervira i izgovara neke stvari… Naprotiv.- Bilo je momenata u kojima je Pari Sen Žermen imao ubedljivo vođstvo, a Zlatan bi tek onda počeo da psuje na srpskom, da provocira… Majka mu je iz Bosne, pa zna srpski. Ali dobro, to je fudbal, velika je želja da se pobedi, pa su sva sredstva dozvoljena – zaključuje Pejčinović.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zlatan me je psovao na srpskom"

Izvor: B92, 02.Okt.2014, 09:42

Defanzivac Lokomotive iz Moskve Nemanja Pejčinović otkrio je da ga je napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović psovao i vređao na srpskom jeziku..."Kao igrač, nema sumnje da je Zlatan među najboljim igračima sveta. Ipak, kao čovek mi se ni malo ne dopada. Više puta smo imali male konflikte...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.