Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutko zahvalan za odluku MOK-a

MOSKVA - Ruski ministar za sport Vitalij Mutko zahvalio je Međunarodnom olimpijskom komitetu jer nije uveo zabranu Rusiji da se takmiči na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Mutko je izrazio nadu da će većina međunarodnih sportskih federacija podržati prava ruskuh sportista, koji se nadaju da će se takmičiti na predstojećim igrama.

MOK neće zabraniti Rusiji da učestvuje na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, niti suspendovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ruski Olimpijski komitet, izjavio je nešto ranije izvor iz MOK-a ruskoj novinskoj agenciji TASS.

Odluka da se dozvoli ili zabrani učešće ruskim sportistima da se takmiče na OI u avgustu donosiće pojedinačno međunarodne sportske federacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.