Model 2015 Datsun mi-Do predstavljen na sajmu automobila u Moskvi

Izvor: Moto.rs, 28.Avg.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Model 2015 Datsun mi-Do predstavljen na sajmu automobila u Moskvi

Sajam automobila u Moskvi je otvoren za predstavnike medija i na njemu je Datsun predstavio svoj 2015 mi-Do model. Ovaj model će se u prodaji pojaviti početkom naredne godine pri čemu je reč o hečbeku sa petoro vrata koji je Datsun opisao ka praktičan ali i sportski.

Obzirom da je ovaj model baziran na on-Do modelu, karakteriše ga sličan stil i slične dimenzije uključujući isto međuosovinsko rastojanje od 2476mm. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Međutim, mi-Do ima istaknuta prednja svetla i manju sveukupnu dužinu od 3.950mm.

Ovaj model pokreće 1.6L motor koji razvija 87ks snage. On je povezan sa petostepenom manuelnom transmisijom dok je za kupce koji to žele dostupna četvorostepena automatska transmisija.

foto © Datsun

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.