LŠ: Siti juri pobedu u Moskvi

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2014, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Siti juri pobedu u Moskvi

Fudbaleri Mančester Sitija gostuju danas u Moskvi ekipi CSKA i moraju da pobede ukoliko žele da ostanu u trci za plasman u osminu finala Lige šampiona.

U drugom meču Roma, koja ove sezone igra sjajno, na oba fronta, dočekaće Bajern.

Barselona i Pari Sen Žermen pokušaće da opravdaju ulogu favorita protiv Ajaksa, odnosno Apoela. Francuski tim gostuje kiparskom šampionu u Nikoziji, dok će Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na Nou Kampu dočekati holandskog predstavnika.

Lider Premijer lige Čelsi će u utakmici G grupe na papiru imati lak zadatak, pošto mu u goste dolazi šampion Slovenije Maribor. U drugom meču Šalke dočekuje lisabonski Sporting, u kojem je nemački tim blagi favorit i želi da se iskupi za slabe rezultate u Bundesligi.

U H grupi Bate će dočekati ukrajinskog šampiona Šahtjor i pokušati da u Borisovu napravi novo iznenađenje posle pobede protiv Atletika iz Bilbaa u prošlom kolu. S druge strane, u Portu se sastaju domaći tim i Atletik Bilbao.

Svi mečevi počinju u 20.45h, sem duela u Moskvi koji startuje u 18h.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.