Druga mladost Marka Devića! Rođeni Beograđanin pogodio i protiv Spartaka! Djakov je junak ludog moskovskog derbija! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga mladost Marka Devića! Rođeni Beograđanin pogodio i protiv Spartaka! Djakov je junak ludog moskovskog derbija! (VIDEO)

Rostov pao u Krasnodaru posle odličnog finiša

Djakov je prvi Policajac Moskve! Činilo se posle preokreta da će Lokomotiva uzeti ceo plen i uzdignutih ruku napustiti teren velikog rivala. Međutim, tako nije mislio ni Vitaliji Djakov koji je posle korenera u zaostavnom vremenu iskoristio očajnu reakciju odbrane gostiju i ispisao konačan rezultat velikog moskovskog derbija – 2:2.

Isti igrač je u 35.minutu doveo Policajce u vođstvo, ali je od tog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trenutka Lokomotiva počela da kontroliše meč. Svesni da bi trijumfom nad Dinamom prišli lideru CSKA na tri boda Lokosi su bacili karte na napad. I bili na pola koraka od velikog profita.Samedov je u 49.minutu doneo izjednačenje posle tragične intervenije štopera Dinama...Osetio je trener Lokomotive Igor Čerevčenko labilnost odbrane Policajaca i u igru uveo Brazilca Majkona. Bio je to pogodak u centar mete. Posle samo 11 minuta u igri Majkon je prihvatio centaršut sa leve strane i majstorski sproveo loptu u mrežu.

Sve je slutilo da će Lokomotiva nastaviti nisku uspeha u sudaru sa Dinamom. Ali tako nije mislio Djakov koji je golom u zaostavnom vremenu stavio tačku na odličan susret.



Defitivno, Marko Dević preživljava drugu fudbalsku mladost Rubinu. Novembar je mesec njegovog golgeterskog sjaja. Tamo gde je stao u sudaru sa Anžijem, Amkarom i Rubinom nekadašnji reprezentativac Ukrajine je nastavio u sudaru sa Spartakom. Njegov gol u 70.minutu doneo je izjednačenje Rubinu protiv Spartaka. Međutim, činilo se da će gosti posle gola Ze Luisa osvojiti ceo plen. Ali kao i obično Spartak je ove sezione prosuo mleko.



Drugoplasirani Rostov je pao u Krasnodaru posle ludog finiša. Tri gola viđena su za samo osam minuta  (dva u mreži gostiju. Krasnodar je poveo golom Mamaeva u 86.minutu, usledilo je izjednačenje u režiji Azmouna, ali... Nije tu bio kraj. Domaćin je krenuo u poslednji napad, a Brazilac Vandreson je pogodio mrežu Rostova...

RUSIJA, PREMIJER LIGA – 17. kolo

Petak

Ural – Mordovija 3:1 (2:1)

/Sapeta 37, 41, Gogniev 83 – Pibel 23/

Subota

Ufa – Kuban Krasnodar 2:2 (1:2)

/Krotov 19, Paurević 90+1 – Ignjatijev 12, Kubulov 39/

Krila Sovjetov – Amkar 0:0

Terek Grozni – Zenit 4:1 (2:0)

/Mitrišev 32, 55, Ribus 42, 88 – Hulk 54/

Nedelja

Anži – CSKA Moskva 1:1 (0:1)

/Maksimov 55 - Nababkin 10/

Ponedeljak

Krasnodar – Rostov 2:1 (0:0)

/Mamev 86 pen, Vanderson 90+3, Azmoun 88/

Dinamo (M) – Lokomotiva (M) 2:2 (1:0)

/Djakov 35 pen, i 90- Samedov 49, Majkon 76/

Rubin – Spartak 2:2 (0:0)

/Dević 70, Kverkvelija 94 – Ze Luis 51, Promes 74 pen/

(Foto Action Images)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.