Devojka ubijenog Njemcova: Ne želim da pričam o tome, osećam se loše

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka ubijenog Njemcova: Ne želim da pričam o tome, osećam se loše

Ana Durickaja, devojka ubijenog ruskog opozicionara Borisa Njemcova, kao i jedini svedok njegovog ubistva u petak uveče u Moskvi, avionom je prebačena iz ruske prestonice u Kijev.Durickaja, koja je sa Njemcovim bila oko tri godine u vezi, izjavila je za nezavisnu televiziju ''TV RAIN'' kako ju je policija držala pod stražom u stanu prijatelja u Moskvi, kao i da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << smela slobodno da se kreće. Ona je istakla da su je organi reda tri dana ispitivali, iako joj nije rečeno zašto je drže.''Rekla sam im sve moguće. Ne želim da odgovaram na pitanja što se dogodilo na mostu. Ne želim da pričam o tome. U teškom sam psihičkom stanju. Osećam se loše. Nisam nikoga vidjela. Ne znam odakle je došao. Bio nam je iza leđa'', govori Durickaja, istakavši da je želela da se vrati kući, jer joj je majka bolesna.Ukrajinski ministar spoljnih poslova Jevgenij Perebijnis izjavio kako je 23-godišnja manekenka prebačena u Kijev pošto je konzulate te zemlje u Rusiji ''učinio sve da bi je vratili kući'', javlja novinska agencija Interfaks.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šta je u prvom intervjuu nakon nesreće rekla devojka ubijenog Njemcova?

Izvor: Press, 04.Mar.2015, 08:23

Ana Durickaja, devojka ubijenog ruskog opozicionara Borisa Njemcova, kao i jedini svedok njegovog ubistva u petak uveče u Moskvi, avionom je prebačena iz ruske prestonice u Kijev. . Durickaja, koja je sa Njemcovim bila oko...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.