Arheolozi blizu otkrića koja je civilizacija sagradila repliku Terazija

Izvor: Njuz.net, 21.Jan.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arheolozi blizu otkrića koja je civilizacija sagradila repliku Terazija

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSan svakog arheologa je da pronađe Atlantidu ili otkrije ko je sagradio repliku Terazija

BEOGRAD, 21. januar 2015, (Njuz) – Tim arheologa iz Beograda sve je bliži poludecenijske zagonetke koja je civilizacija sagradila velelepnu repliku Terazija u bloku 42 na Novom Beogradu, ekskluzivno saznaje Njuz.
Dr Predrag Pantić, koji tokom poslednje dve godine predvodi ovo istraživane, izjavio je danas da je njegov tim blizu senzacionalnog otkrića koji je narod podigao veličanstven >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kompleks replika hotela Moskva, hotela Balkan i replika svih ostalih građevina na Terazijama.
- Želja skoro svakog arheologa je da pronađe Atlantidu ili otkrije ko je sagradio repliku Terazija. Ponosan sam što mogu da kažem da smo na tragu ovog drugog i da ćemo sve detalje našeg istraživanja obelodaniti na konferenciji za štampu u petak – izjavio je vidno uzbuđeni dr Pantić.
On je napomenuo da su njegovom timu u istraživanju znatno pomogle i knjige njegovih kolega na ovu temu, a ponajviše „Zašto je pobogu neko ono podigao“ profesora Ivanića, kao i velika monografija „Da li ste vi normalni“ dr Krasića.
Da podsetimo, replika Terazija je sasvim slučajno otkrivena 2012. godine, kada je jedan stariji Beograđanin promašio skretanje za Buvljak.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.