Viktor Savić: Montevideo mi je otvorio mnoga vrata

Izvor: Story, 02.Jul.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Savić: Montevideo mi je otvorio mnoga vrata

Gost emisije 30 MINUTA, koja će na programu Art kanala biti u petak 3. jula od 20:30h, biće glumac Viktor Savić.

Viktor Savić i Dejan Jelača, foto: Promo

Ostvario je veliki broj uloga u pozorištu, na filmu i televiziji i jedan je od najangažovanijih glumaca.

Ima osam predstava na repertoaru, a kako i sam kaže morao je da odbije nekoliko uloga da bi i dalje uživao, jer ne želi da rutinski obavlja svoj posao.

Rekao je da je njegova profesija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << teška i zahtevna i da moraš uvek da budeš na visini zadatka, da si predan, uporan i dosledan da bi ostvario uspeh.

Sa voditeljem emisije Dejanom Jelačom, Viktor je razgovarao o predstavi 39 stepenika u pozorištu Bosko Buha gde igra glavnog junaka Ričarda Hanaja. Viktor je ovu priliku iskoristio i da napomene da je rekonstrukcija stare zgrade ovog pozorišta i dalje u toku, te je pozvao nadležne da pomognu.

Glumac se osvrnuo i na ulogu u filmu Montevideo, koja mu je, kako kaže, otvorila mnoga vrata.

Kako kaže, ponosan je na ovaj projekat i lik Milutina Ivkovića - Milutinca.

Za gledaoce 30 MINUTA iskreno govori kako reaguje na to sto su mediji zainteresovani za njegov privatni život.

Smeta mu svaka vrsta medijske pažnje koja nema direktne veze sa nekim projektom na kom je učestvovao. Izjavio je da je danas sve estrada i da se grozi te strane njegovog posla.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.