Poljubila sam devojku: Madona izblamirala Drejka, ponovo! (video)

Izvor: Scandal.rs, 04.Maj.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubila sam devojku: Madona izblamirala Drejka, ponovo! (video)

Postavljaš pitanje od milion dolara“, poručila je Madona jednom od svojih fanova koji ju je pitao da li se Drejk dobro ljubi.

Pitanje se odnosilo na njihov neočekivani poljubac na Coachella festivalu, koji je iznenadio i samog Drejka, a Madona je odgovor dala u video snimku za Live with Romeo’s Saturday Night Online, gde je odgovarala na pitanja fanova.

Namigujući kameri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ona je priču o poljupcu sa Drejkom zaključila stihom: „I kissed a girl, and I liked it.“



Drejk je kroz nekoliko minuta ponovo „prošetao“ kroz njen odgovor, kada su je fanovi upitali kakav bi savet dala mladim devojkama, ali i „mladoj Madoni“.

Nemojte da ljubite Drejka“, odgovorila je kraljica popa, „bez obzira na to koliko vas puta on molio“.

Neka u zapisnik uđe i to da je Drejk ranije prokomentarisao njihov poljubac kao savršen!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.