Izvor: Blic, 20.Feb.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac usvojenih devojčica iz Malavija tvrdi da ga je Madona prevarila

Adam Mval iz Malavija, otac bliznakinja koje je usvojila pop zvezda Madona, tvrdi da su mućerke uzete na prevaru, preneli su britanski mediji.

Naime, otac devojčica je izjavio da je dogovor za usvajanje na sudu potpisao njegov brat, a budući da je Mval nepismen nije ni upućen u sve detalje dogovora. Sada tvrdi da je prevaren i ne može da se pomiri sa činjenicom da devojčice više neće videti.

Sporno je, kaže Mval, to što nije dobro razumeo sporazum sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Madonom, te je umesto usvajanja, verovao da će pevačica "samo brinuti o njegovim ćerkama tokom školovanja". Umesto toga, Madona je devojčice već odvela u Njujork, a nakon 12 meseci sporazum potpisan u sudu Malavija, postaće trajan sporazum o usvajanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.