Da nisi malo preterala?!

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da nisi malo preterala?!

Madoni "procureo" novi album, ona kaže "silovana sam i napali me teroristi"!

Foto: Instagram/Madonna

Kraljica popa besna je zato što su hakeri objavili njene nedovršene nove pesme i nekoliko fotografija, pa je na društvenim mrežama osula žestoku paljbu po njima.

"Osećam se zlostavljano kao čovek i kao umetnik! Ovo je silovanje umetnika, i oblik terorizma! Ovo su rani snimci, demo snimci, koji sigurno neće kao takvi završiti na albumu. Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pravim fanovima koji odbijaju da poslušaju ove kradene pesme", napisala je Madona u nekoliko besnih statusa na društvenim mrežama.

Objavljeno je 13 pesama, kao i nekoliko promotivnih fotografija koje sugerišu da će se album zvati "Iconic" ili "Unapologetic bitch".

Fanovi su osuli paljbu po njenim društvenim mrežama, pošto je krađu nedovršenih snimaka uporedila sa traumama silovanja i terorističkim napadima, samo nekoliko dana nakon što su teroristi ubili više od sto mališana u Pakistanu.

Poslednji album "MDNA" Madona je objavila pre dve godine, a "šuška" se da će novi album pratiti i nova turneja, zakazana za 2015. godinu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.