Za njega kažu da je najsrećniji čovek na svetu jer ŽIVI U TROJCI: Ima dve devojke i sa svakom decu, a njih troje spavaju zajedno! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za njega kažu da je najsrećniji čovek na svetu jer ŽIVI U TROJCI: Ima dve devojke i sa svakom decu, a njih troje spavaju zajedno! (FOTO)

Adam Lajons (36) iz istočnog Londona živi sa dvoje dve devojke i za Independent otkriva da uskoro treba da postane otac po drugi put, te da je ova čudna zajednica odlučila da svoju decu odgaja u trojnoj vezi.

Pre dve godine, Adam je proglašen i najsrećnijim čovekom na svetu zbog svoje skladne zajednice sa Bruk Šed i Džejn Šalakovom. Ali za njih, njihov stil života je sasvim normalan.

Објава коју дели Adam Lyons (@thedatingcoach) дана 19. Мај >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 2017. у 2:07 PDT

Ovaj par sada živi u Ostinu u Teksasu i već imaju sina Dantea (2) koji je biološko dete Adama i Bruk, ali pošto je Džejn trudna, uskoro će postati roditelji i po drugi put. Ova zajednica smatra da je upravo trojna veza budućnost roditeljstva.

@brookfast је поделио/ла објаву дана 7. Авг 2016. у 4:59 PDT

- Mi mislimo da je ovakva veza super jer je mnogo lakše u troje organizovati sve dnevne obaveze. Dosta naših prijatelja je u "normalnim" vezama, ali vidimo koliko se muče i pod kakvim su stresom - kaže Adam.

Kada su prvi put izašli u javnost ova zajednica je pretrpela mnoge kritike društva, ali posle pet godina uspešne veze uspešno su uspeli da ubede okolinu da žive u sasvim srećnim i skladnim odnosima.

Објава коју дели Russian Jane Shalakhova (@jane_st) дана 4. Мај 2017. у 5:51 PDT

Ovaj trio spava u velikom bračnom krevetu za troje i veruju da će sa svakim novim članom njihova porodica biti kompletnija.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.