≫ 

Za njega kažu da je najsrećniji čovek na svetu jer ŽIVI U TROJCI: Ima dve devojke i sa svakom decu, a njih troje spavaju zajedno! (FOTO)

Ova trojka će svoju decu odgajati u poligamnoj zajednici

  • 17

Adam Lajons (36) iz istočnog Londona živi sa dvoje dve devojke i za Independent otkriva da uskoro treba da postane otac po drugi put, te da je ova čudna zajednica odlučila da svoju decu odgaja u trojnoj vezi.

Princeza se odrekla titule i carskog života zbog holivudske ljubavi: Neće više da živi u luksuzu jer se udaje za "princa plaže" (FOTO)

Pre dve godine, Adam je proglašen i najsrećnijim čovekom na svetu zbog svoje skladne zajednice sa Bruk Šed i Džejn Šalakovom. Ali za njih, njihov stil života je sasvim normalan.

Објава коју дели Adam Lyons (@thedatingcoach) дана

Ovaj par sada živi u Ostinu u Teksasu i već imaju sina Dantea (2) koji je biološko dete Adama i Bruk, ali pošto je Džejn trudna, uskoro će postati roditelji i po drugi put. Ova zajednica smatra da je upravo trojna veza budućnost roditeljstva.

@brookfast је поделио/ла објаву дана

- Mi mislimo da je ovakva veza super jer je mnogo lakše u troje organizovati sve dnevne obaveze. Dosta naših prijatelja je u "normalnim" vezama, ali vidimo koliko se muče i pod kakvim su stresom - kaže Adam.

Kada su prvi put izašli u javnost ova zajednica je pretrpela mnoge kritike društva, ali posle pet godina uspešne veze uspešno su uspeli da ubede okolinu da žive u sasvim srećnim i skladnim odnosima.

Ovaj trio spava u velikom bračnom krevetu za troje i veruju da će sa svakim novim članom njihova porodica biti kompletnija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA