Uživo: Crno-beli u Londonu posle četiri godine, Totenhem - Partizan (sastavi)

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli u Londonu posle četiri godine, Totenhem - Partizan (sastavi)

Fudbaleri Partizana gostuju Totenhemu (četvrtak, 21.05) u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope, a dešavanja sa londonskog Vajt Hart Lejna možete pratiti uživo uz Blicsport.

Totenhem crno-bele dočekuje u postavi Ljoris, Noton, Kirikeš, Vertongen, Dejvis, Dembele, Stambuli, Lenon, Paulinjo, Lamela i Soldado.

Postavu Partizana čine Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, B. Ilić, S. Ilić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marković, Ninković, Grbić, Škuletić, Lazović.

Među crno-belim putnicima za London nije se našao Nikola Drinčić, za kog je odlučeno da propusti ovaj nastup zbog blagih problema sa kolenom.

U avionu za Londonu su se tako našla 18 fudbalera na koje računa trener Marko Nikolić:

Golmani: Lukač i Živković

Odbrana: Stevanović, Volkov, Nemanja Petrović, Stanković, Ćirković, Branko Ilić

Vezni red: Saša Ilić, Grbić, Andrija Živković, Ninković, Marković, Luka

Napadači: Lazović, Fofana, Škuletić, Kojić

Dobrodošli na peti Blicsport blog posvećen utakmici Partizana u Ligi Evrope! Crno-beli gostuju u Londonu prvi put posle četiri godine, pošto su 8. decembra 2010. na Emirejtsu u Ligi šampiona poraženi od Arsenala sa 3:1.

Sada će se tim koji vodi Marko Nikolić sastati sa Totenhemom, protiv kog je u Humskoj remizirao bez golova na početku takmičenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Šansa za "pevce" već u prvom minutu, Totenhem - Partizan (sastavi)

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Fudbaleri Partizana gostuju Totenhemu (četvrtak, 21.05) u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope, a dešavanja sa londonskog Vajt Hart Lejna možete pratiti uživo uz Blicsport...Krenuo je Totenhem bez kalkulacija, a već u prvom minutu zapretio je Soldado. Ostavili su ga štoperi Partizana usamljenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.