Turski avion sletio u Beograd iz bezbjednosnih razloga

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Maj.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski avion sletio u Beograd iz bezbjednosnih razloga

Avion turske kompanije Turkish airlines, na liniji Istanbul-London, preusmjeren je u četvrtak 26. maja,  na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" nakon što je u letjelici pronađen mobilni telefon čiji je vlasnik nepoznat.   Kako se navodi u saopštenju te aviokompanije, nephodne sigurnosne provjere su u toku.   U letjelici tipa Boing 777/300 se nalazilo 300 putnika.    
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Avion Turkish Airlinesa prinudno sletio na beogradski aerodrom

Izvor: Cafe.ba, 26.Maj.2016

Boeing 777 Turkish Airlinesa sa 300 putnika i članova posade u četvrtak je neplanirano sletio na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, nakon što je u avionu pronađen mobilni telefon čiji je vlasnik nepoznat

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.