Remi: Želim da budem najbolji

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi: "Želim da budem najbolji"

Napadač Čelsija je odlučan u nameri da ove sezone odigra mnogo više utakmica za londonski klub nego što je to bio slučaj prethodne.

Poznato je da je Loik Remi bio tek treći izbor Murinja u napadu prošle sezone, s obzirom da su Dijego Kosta i Didier Drogba imali prednost.

U svakom slučaju, Francuz je uspeo da postigne 7 golova na 21 utakmici u Premijer ligi.

Međutim, ove sezone Remi planira da zabeleži mnogo više nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i postigne mnogo više golova, iako je u klub stigao Radamel Falkao, što znači da će Loik i ove

sezone biti tek treći Murinjov izbor u napadu.

"Želim da uradim sve što mogu za tim i želim da postignem više golova nego prošle sezone.", izjavio je 28-godišnji fudbaler za engleske medije.

Iako je bilo spekulacija da će Remi ove sezone otići na pozajmicu u neki drugi klub iz Premijer lige, Francuz uverava da od toga nema ništa, što je pre mesec dana potvrdio i sam Murinjo.

Čelsi odbranu titule počinje naredne subote kada na "Stamford Bridž" dolazi ekipa Svonsija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.