ODLIČAN SMO TANDEM! Poslušajte kako je zvučala Cecina “Kukavica” u Londonu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIČAN SMO TANDEM! Poslušajte kako je zvučala Cecina “Kukavica” u Londonu! (VIDEO)

Ceca Ražnatović je u petak, 21. oktobra, prvi put nastupila u Londonu, gde je u hali "Troksi" održala spektakularni koncert pred velikim brojem fanova, koji su jedva dočekali da vide i slušaju omiljenu folk zvezdu. 

Osim niza hitova, koje je Ceca satima pevala uglas sa svojim fanovima u srcu Velike Britanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << halom su se orile i "Kukavica", "Idi dok si mlad", "Beograd", ali i pregršt pesama sa poslednjeg pevačicinog albuma.

Printskrin: Instagram/Ana Ilinčić

Poslušajte kako je zvučala "Kukavica" u Londonu:



Kako smo već ranije pisali, atmosfera je bila odlična, koncert će mnogima ostati urezan u sećanju, a Cecini fanovi su i sami rekli kako im je ovo zaista bilo veče za pamćenje.

Pogledajte još neke delove koncerta:





- Presrećna odlazim iz Londona, vratiću se tako divnoj publici! Odličan smo tandem! - napisala je Ceca posle koncerta na Tviteru, a društvo u Londonu prave joj sin Veljko i sestra Lidija.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.