NAKON TERORISTIČKOG NAPADA Žena izvučena živa iz Temze

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON TERORISTIČKOG NAPADA Žena izvučena živa iz Temze

Jedna žena izvučena je danas živa iz reke Temze posle napada na Vestminsterskom mostu nedaleko od britanskog parlamenta, saopštila je Londonska luka.

Izvučena žena zadobila je teže povrede, rekao je neimenovani portparol luke za Rojters.

"Ona trenutno dobija neophodnu lekarsku pomoć", rekao je on i dodao da je reka u neposrednoj zoni zatvorena za sav saobraćaj koji nije hitne prirode.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena izvučena iz Temze posle napada: Preživela je, ali ima teške povrede

Izvor: Telegraf.rs, 22.Mar.2017

Jedna žena izvučena je danas živa iz reke Temze u Londonu posle napada na Vestminsterskom mostu nedaleko od britanskog parlamenta, saopštila je Londonska luka...Izvučena žena zadobila je teže povrede, rekao je neimenovani portparol luke za Rojters...- Ona trenutno dobija neophodnu lekarsku pomoć...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.