Ivanović: Srećan sam zbog gola, ali ovo je pravi primer timske pobede

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Srećan sam zbog gola, ali ovo je pravi primer timske pobede

Junak Čelsija Branislav Ivanović nije hteo da preuzme sve zasluge iako je bio jedini strelac u revanšu protiv Liverpula (1:0) za plasman u finale Lige kupa.

Nakon 1:1 na Enfildu iz prvog meča, u revanšu u Londonu mreže su mirovale tokom 90 minuta, da bi kapiten Srbije i desni bek "plavaca" u četvrtom minutu prvog produžetka zakucao loptu u mrežu na centaršut Vilijana za put na Vembli.

"Bila je vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teška utakmica, srećni smo što idemo na Vembli i sada čekamo protivnika u finalu (drugi polufinalni par je Totenhem - Šefild junajted). Naravno da sam srećan zbog gola, ali ovaj meč bio je pravi primer timske pobede i kako ekipa treba da igra", rekao je Ivanović za "Skaj sports".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bane: Pokazali pravi karakter

Izvor: B92, 28.Jan.2015

Devanzivac Čelsija Branislav Ivanović izjavio je da je ceo tim presrećan zbog plasmana u finale Liga kupa u utorak...Čelsi je na 'Stamford Bridžu' savladao Liverpul u drugom meču sa 1:0 posle produžetaka, i tako posle 210 minuta igre prošao dalje...Jedini gol u Londonu postigao je upravo kapiten...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.