Helen Miren dobila tri voštane figure u muzeju: Pronađite pravu!

Izvor: Story, 31.Jul.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helen Miren dobila tri voštane figure u muzeju: Pronađite pravu!

Britanska glumica Helen Miren je pre nekoliko dana napunila 70 godina, te je u tu čast Muzej Madam Tiso u Londonu izložio ne jednu već tri voštane figure s njenim likom.

"Pronadji lažnu!", našalila se slavna glumica pozirajući zajedno sa svojim voštanim dvojnicama.

Dve figure prikazuju Miren u njenim najpoznatijim ulogama - kao detektivku Džejn Tenison u TV seriji "Glavni osumnjičeni" i kao kraljicu Elizabetu II u filmu "Kraljica" koja joj je dodela >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Oskara.

Treća lutka, izradjena 2010, prikazuje Miren u crnoj haljini na crvenom tepihu.

"To je kao da imam tri sestre", kazala je glumica koja je nedavno osvojila svoju treću nagradu Toni za ulogu Elizabete II u predstavi "Audijencija".

Helen Miren, koja se smatra jednom od najvećih glumica današnjice, ima podjednako uspešnu karijeru na filmu, televiziji i u pozorištu koja traje već skoro 50 godina, prenosi Rojters.

Izvor: B92.net
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.