ENGLESKA BUM Džihadistička mlada ima jezivu poruku za Veliku Britaniju

Izvor: Blic, 26.Maj.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ENGLESKA BUM" Džihadistička mlada ima jezivu poruku za Veliku Britaniju

Jedna od najpoznatijih džihadistkinja, engleska nevesta Islamske države, nekada Sali Džouns, sada pod drugim imenom, na svom tviter nalogu uputila je zastrašujuću pretnju u vezi sa mogućim terorističkim napadom na London.

"Da budem iskrena, ja ne bih išla u centar Londona u junu i julu. U stvari ne bih uopšte išla tamo...", napisala je Sali Džouns, poznatija kao "gospođa Teror".

Nakon katastrofalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << karijere pank rokerke, ona je odlučila da pređe u islam, a zatim se i udala za ekstremistu Husaina, kompjuterskog hakera iz Birmingena koji je prošle godine ubijen u jednom napadu američkih bespilotnih letelica u Raki. Sali je tada odlučila da napusti Raku i preseli se u Mosul.

Ona je na tviteru takođe napisala i: "Engleska...BUM", i to baš trenutak pre nego što je suspendovana od strane administratora ove društvene mreže.

Pre ovih pretnji ona se na tviteru pohvalila kako je sa sinom u Iraku gde će da uživaju u letu. A ujedno se i rugala američkim dronovima, piše "Daily Mail".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.