Dodeljene BRIT nagrade 2015. godine

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Feb.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene BRIT nagrade 2015. godine

U moru nagrada, u Londonu su dodeljene i najprestižnije nagrade u muzičkom svetu – BRIT nagrade 2015. Sa dodele muzičkih nagrada BRIT koja je održana nedavno u Londonu, Sem Smit i Ed Širan odneli su kući najviše statua. Osvojili su po dve nagrade, s tim što je Ed trijumfovao u najpoželjnijoj kategoriji - “Album godine“, sa svojim izdanjem “x”. Što se tiče ženskog dela iz sveta muzike, Paloma Fejt ponela je titulu “Najbolje britanske solo umetnice”, a Tejlor Svift “Internacionalne solo umetnice”. “Najbolja britanska grupa” su Royal Blood, a na internacionalnom nivou legendarni Foo Fighters. Kompletnu listu dobitnika možete pogledati OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ivanu Tokinu nagrada City Magazina

Izvor: B92, 27.Feb.2015

U četvrtak 26.02.2015. u Mikser House-u u organizaciji City Magazina i u prisustvu više od 200 zvanica održana je dodela prvih City Awards...Nagrade za prošlogodišnja dostignuća u oblasti kreativnosti, umetnosti i novih medija protekla je u sjajnoj atmosferi, publika je uživala u duhovitosti voditelja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.