Mama, oprosti mi: Ovo su poslednje reči Salmana Abedija pre napada u Mančesteru

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama, oprosti mi: Ovo su poslednje reči Salmana Abedija pre napada u Mančesteru

Salman Abedi, osumnjičen za bombaški napad u Mančesteru, telefonirao je majci nekoliko sati pre napada i rekao joj "Oprosti mi", saopštio je danas portparol libijskih anti-terorističkih snaga.

Portparol Ahmed bin Salem dodao je da su Abedijeva majka i troje braće u Libiji pozvani radi ispitivanja.

Bin Salem je kazao da je njegova majka rekla istražiteljima da je njen sin otputovao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Libije za Englesku samo četiri dana pre bombaškog napada i da ju je zvao na dan napada.

Još jedan Abedijev brat, Hašim, kao i njegov otac uhapšeni su u Tripoliju u sredu.

Bin Salem je dodao da libijski istražitelji smatraju da je, na osnovu onoga što im je Hašim rekao, Salman Abedi "delovao sam".

Foto: Tanjug/AP

On je takođe kazao da im je Hašim Abedi ispričao da je Salman naučio na internetu kako da pravi eksploziv i da je "želeo pobedu Islamske države", prenosi AP.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Tripoli

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Napadač iz Mančestera zvao majku pre napada

Izvor: RTS, 26.Maj.2017

Salman Abedi, osumnjičen za bombaški napad u Mančesteru, telefonirao je majci nekoliko sati pre napada i rekao joj: "Oprosti mi", saopštio je portparol libijskih antiterorističkih snaga. . Portparol Ahmed bin Salem dodao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.