Gadafijev portparol radi u Srbiji?

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafijev portparol radi u Srbiji?

Nekadašnji portparol svrgnutog i ubijenog lidera Libije Muamera Gadafija Musa Ibrahim rekao je za Rojters da ima "radne obaveze u Srbiji".
Ibrahim je to napisao novinaru Rojtersa preko Fejsbuka, u odgovoru na pitanje da li je istinit izveštaj državnih medija u Egiptu da je "proteran >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz te zemlje".
Egipatski državni list "Ahram" objavio je na sajtu da su egipatske vlasti zatražile od Ibrahima da napusti tu zemlju, po zahtevu aktuelnog premijera Liibje Abdalaha al-Tinija.
Uz taj članak objavljen je i navodni faksimil zvaničnog zahteva Ministarstva unutrašnjih poslova Libije za ekstradiciju Ibrahima. 

"Ibrahim, s kojim je uspostavljen kontakt preko Fejsbuka, negirao je da je izbačen iz Egipta i rekao da je napustio zemlju zbog radnih obaveza u Srbiji", piše u izveštaju Rojtersa. 

PROČITAJTE JOŠ:
Čeda Jovanović mora na treću operaciju kolena!
"DELTA" POMOGLA OBRENOVČANIMA: Nove kuće pod starim kućnim brojevima!
Srpske maline napada misteriozni virus!
   
Dodaje se da je Ibrahim bio "lice Gadafijevog režima u poslednjim mesecima njegove vladavine". On se pojavljivao u arapskim i zapadnim medijima kako bi branio i objašnjavao poteze tadašnje vlasti u Libiji
Nekoliko puta su se u medijima pojavljivali izveštaji da je hapšen, a poznato je i da nekoliko visoko pozicioniranih Gadafijevih saradnika, među njima i onih na poterniciaa u Libiji, otvoreno slobodno žive u Kairu. 

Na Ibrahimovom nalogu na Fejsbuku se navodi da je njegovo prebivalište u Londonu.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Gadafijev PR radi u Srbiji?

Izvor: OkRadio.rs, 31.Okt.2014

Nekadašnji portparol svrgnutog i ubijenog lidera Libije Muamera Gadafija, Musa Ibrahim, rekao je za Rojters da ima "radne obaveze u Srbiji". Ibrahim je to napisao novinaru Rojtersa preko Fejsbuka, u odgovoru na pitanje da li je istinit izveštaj državnih medija u Egiptu da je "proteran iz te zemlje".   Egipatski...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.