PIROMAN IZ LESKOVCA Pretio porodici, pa zapalio kuću i atomobil

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROMAN IZ LESKOVCA Pretio porodici, pa zapalio kuću i atomobil

LESKOVAC – Polcija je uhapsila Leskovčanina D.M. (48) zbog sumje da je juče namerno zapalio automobil i kuću dvojici sugrađana iz Proleterske ulice u Leskovcu, kao i da je prethodno pretio da će jednom od njih pobiti celu porodicu..

D.M se tereti da je 26. marta ove godine u ranim jutranjim časovima u Leskovcu, zapaljivom tečnošću podmetnuo požar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na vozilu „reno“, koje je vlasnik B.S. parkirano na ulici.

Sumnja se da je D.M. odmah po izazivanju požara na vozilu, drugu flašu sa zapaljivom tečnošću, ubacio  kroz prozor u kuću komšije P.C. i tako izazvao požar u spratnom delu.

U ovim požarima nije bilo povređenih osoba, a materijalna šteta procenjuje se na oko 780.000 dinara.

Takođe se sumnja da je osumnjičeni izvršio i krivično delo ugoržavanje sigurnosti jer u popodnevnim časovima vlasniku kuće i članovima njegove porodice pretio da će ih pobiti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.