Kad je 13. srećan broj!

Izvor: Mondo, 30.Nov.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je 13. srećan broj!

Mercator Centar Beograd slavi svoj 13. rođendan i tom prilikom će za posetioce upriličiti muzički program i brojna slatka iznenađenja!

Proslava će biti upriličena za vikend, 5. i 6. decembra, kada sve posetioce Centra očekuju i odlični popusti, akcije i posebne ponude u radnjama.

U subotu 5. decembra, u 19 časova, posetioce Centra će zabaviti senzualan i nežan glas Lene Kovačević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dok će nedelju, 6. avgust, obeležiti nastup Dečje filharmonije, od 13 časova, a mališane dodatno očekuje bogat celodnevni program oba dana.

Radnje u Mercator Centru Beograd su ove godine posebno slavljenički raspoložene, pa su pripremile i odlične popuste, koji idu i do 60 odsto.

Tako će rođendanski vikend biti prava prilika da, pored dobre zabave, obezbedite sebi komade odeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za decu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, a sve to uz dobre cene.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.