Izvor: Kontra magazin, 20.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog velikog interesovanja u prodaji dodatne karte za Simply Red

Koncert grupe Simply Red, koji će se održati 26.06. na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu, je skoro rasprodat. Zbog velikog interesovanja u prodaji je dodatnih 1400 ulaznica po ceni od 3950 dinara, za stajaća mesta na montažnoj tribini, koja se posebno postavlja za tu priliku. Ulaznice za stajanje na tribini mogu se nabaviti samo na blagajni Beogradske arene, od ponedeljka 22.06. Ostalo je u prodaji nešto manje od 200 ulaznica za stajanje na parteru i betonskim tribinama, po ceni od 2950 dinara na ostalim prodajnim mestima (blagajna Beogradske arene, Bilet Servis, IPS, Eventim). Simply Red je na oprostajnoj svetskoj turneji koja traje do leta 2010. godine na kojoj promoviše svoj poslednji dupli album 25 godina hitova Simply Red . U februaru 2009. započeli su veliku turneju pod nazivom Greatest Hits World tour , kojom obeležavaju 25 godina od svog osnivanja. Elegantne balade i pesme klasičnog popa grupe Simply Red predstavljaju pravu emocinalnu listu pesama. Izuzetna karijera ovog benda traje već tri decenije; objavili su 10 studijskih albuma prodatih u preko 50 miliona primeraka širom sveta, sa preko 30 singlova koji su se našli među 40 najbolji numera britanske top-liste. Osvojili su veliki broj nagrada među kojima se uzdvajaju 3 Brit nagrade i specijalna Mobo nagrada. Dobili su priznanje koje je retkost za umetnike koji dolaze iz Velike Britanije, a to su čak dva hita na prvom mestu top-lista u Americi. Album Stars bio je najprodavaniji album u Velikoj Britaniji dve godine za redom! Nastupali su uživo preko 1000 puta pred ukupno 10 miliona posetilaca.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodatne karte za Simply Red

Izvor: Mondo, 19.Jun.2009, 13:55

Zbog velikog interesovanja za koncert grupe Simply Red koji će se održati 26. juna, organizatori su u prodaju pustili dodatne ulaznice.

Nastavak na Mondo...

Veliko interesovanje za Simply Red

Izvor: B92, 19.Jun.2009

Karte za koncert grupe "Simply red" koji će se održati 26. juna na Košarkaškim terenima kluba "Partizan" na Kalemegdanu, skoro su sve prodate, zbog čege je organizator, "Beogradska arena" u prodaju pustio još 1400 karata...Kako su organizatori saopštili u prodaji se, na uobičajenim prodajnim...

Nastavak na B92...

Za koncert Simpli reda na Kalemegdanu novih 1.400 karata

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jun.2009

BEOGRAD, 19. juna 2009. (Beta) - Koncert britanske grupe "Simpli red" u Beogradu 26. juna gotovo je rasprodat, pa je u prodaju pušteno dodatnih 1.400 ulaznica, saopštio je u petak organizator, Beogradska arena. Koncert će biti održan uoči Univerzijade, na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.