Zašto je Instagram profil Silvija Berluskonija san svake tinejdžerke?

Izvor: B92, 22.Maj.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Instagram profil Silvija Berluskonija san svake tinejdžerke?

Iako je do juče udarna vest bila da je američki predsednik Barak Obama otvorio svoj Tviter nalog, sada je Silvio Berluskoni otvorio Instagram na kom će mu zavideti sve tinejdžerke širom sveta.

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je za samo 24 sata objavio više od 60 fotografija koje je, bogami dobro obradio.

Među našim ličnim favoritima je selfi sa psom, zatim omiljena italijanska večera i video-klipovi njegovih ljubimaca koji se igraju sa teniskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lopticom.

Na ostalim fotografijama možete videti Silvija kako pozira sa svojom 50 godina mlađom devojkom.

Posle neka neko kaže da se sedamdesetdevetogodišnjaci nisu zabavni?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Posle Obame na Twitteru, Berluskoni na Instagramu (FOTO)

Izvor: B92, 22.Maj.2015

Nakon naloga koji je američki predsednik Barak Obama otvorio na društvenoj mreži Twitter, bvši italijanski premijer Silvio Berluskoni napravio je profil na Instagramu, koji je za jedan dan privukao 15.000 sledbenika...Berluskoni (79) je prvog dana na Instagramu, za 24 sata, postavio više od 60 fotografija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.