Prevario je devojku, a ovu osvetu neće moći da zaboravi narednih 17 godina

Izvor: B92, 30.Okt.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevario je devojku, a ovu osvetu neće moći da zaboravi narednih 17 godina

Upoznajte Harijet – devojku iz Britanije koja je smislila najgenijalniji plan da se osveti bivšem dečku što ju je prevario.

Nakon što su raskinuli Harijetin bivši Den ju je pitao da mu vrati novac za kartu za koncert Džastina Bibera.

Uprkos činjenici da je prethodno rekao da ne mora da mu vraća novac za kartu Harijet se složila da ga isplati. Ali, neće dobiti novac tako jednostavno.

“Ugovorila sam sa bankom tako štp će ti uplaćivati jedan peni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dnevno“, napisala mu je u poruci.

Njen bivši je "poludeo" kada je to čuo, a delovi prepiske našli su se na njenom Tviteru. U svakom slučaju, biće potrebno oko 17 godina da mu isplati celokupan iznos karte za koncert Džastina Bibera.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prevario ju je, i još traži i lovu. Smislila je osvetu koja će trajati 17 GODINA!

Izvor: Prva.rs, 31.Okt.2016, 12:56

Pošto su raskinuli, Harijetin bivši dečko Den je tražio da mu vrati novac za kartu za koncert Džastina Bibera. .Uprkos činjenici da je prethodno rekao da ne mora da mu vraća novac za kartu, Harijet se složila da ga isplati. Ali, neće dobiti novac jednostavno. . . . “Ugovorila sam sa bankom...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.