Izvor: SEEcult.org, 25.Feb.2011, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo radi Dom omladine

Dom omladine Beograda (DOB), nakon višegodišnje i višefazne rekonstrukcije, ponovo otvara 25. februara vrata za posetioce, a osim muzičkog, likovnog i filmskog, najavio je i povratak pozorišnog programa. Koncertni program u obnovljenom DOB-u počinje 25. februara nastupom hip hop sastava V.I.P., dok će u renoviranoj Galeriji iste večeri biti otvorena izložba slika Ane Knežević “From the limbic depths”. Od 27. februara održavaće se i filmske projekcije u okviru 39. FEST-a.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOM OMLADINE OTVOREN ZA POSETIOCE

Izvor: Kurir, 25.Feb.2011

BEOGRAD - Dom omladine Beograda (DOB), nakon obimne rekonstrukcije koja je trajala pet godina, od danas je otvoren za posetioce, saopšteno je iz ove ustanove...Prvi koncert u rekonstruisanom DOB-u, u sali "Amerikana" održaće večeras hip hop sastav V.I.P, a u Galeriji biće otvorena izložba slika...

Nastavak na Kurir...

Dom omladine otvoren posle pet godina napora!

Izvor: Press, 26.Feb.2011, 01:07

Čuveni Dom omladine nakon pet godina rekonstrukcije otvorio je sinoć vrata posetiocima. Na otvaranje je pozvan hiphop sastav „V. I. P.", dok su ljubitelji umetnosti u Galeriji DOB-a mogli da pogledaju slike Ane Knežević, pod nazivom „From the Limbic Depths".

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.