Elemental, SevdahBABY i Colorstar na Trenčtaun festivalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elemental, SevdahBABY i Colorstar na "Trenčtaun" festivalu

PALIĆ -

Hrvatski hip-hop sastav "Elemental", popularni beogradski producent i di-džej SevdahBABY sa svojim bendom i poznata mađarska grupa "Colorstar" nastupiće na regionalnom festivalu "Trenčtaun", koji se održava od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića, najavio je danas organizator.

Ranije su najavljeni bendovi "Eva Braun", "Eyesburn", "Superhicks" (Makedonija), koji nastupaju prvog dana festivala, 30. aprila.

"Atheist Rap" zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa SevdahBABY, "Elemental" očekuju publiku 1. maja, a dan kasnije predviđeni su koncerti grupa "Roots Rocket" (Bugarska), "Jinx" (Hrvatska) i "Colorstar"

Onlajn prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival "Trenčtaun" je u toku, a karte se mogu kupiti preko sajta gigstiksa po ceni od 820 dinara za jednodnevne ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane manifestacije.

Fizička prodaja ulaznica počinje 2. aprila.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava.

Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu, ali je potrebno unapred da rezervišu svoje mesto.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elemental, SevdahBABY i Colorstar na Trenchtown festivalu

Izvor: Kontra magazin, 27.Mar.2012

Na regionalnom festivalu Trenchtown, koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića, nastupiće jedan od najpoznatijih hip hop sastava u regionu Elemental, popularni beogradski producent i DJ SevdahBABY sa svojim bendom i poznata mađarska grupa colorStar. Sa ova tri...

Nastavak na Kontra magazin...

Trenchtown "pojačanja": SevdahBaby i Elemenal

Izvor: Mondo, 28.Mar.2012, 11:07

Hrvatski hiphop sastav Elemental, popularni beogradski SevdahBaby i poznata mađarska grupa Colorstar nastupiće na regionalnom festivalu Trenchtown.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.