Snimak borbe pasa na sajtu „Jutjub!

Izvor: Press, 27.Nov.2009, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak borbe pasa na sajtu „Jutjub"!

Snimak borbi pasa održanih početkom novembra u Krnješevcima kod Stare Pazove nalazi se na sajtu „Jutjub" s naslovom „Borbe u Krnješevcima"!
Borba je snimljena 1. novembra, a u potpisu snimka piše: „Kratko je trajalo, došla murija i razlaz". Na snimku načinjenom mobilnim telefonom, koji traje 35 sekundi, vidi se početak žestoke borbe dva psa u borilištu, uz koga je stotinak navijača, među kojima je dosta i dece koja su navijala za svog favorita!
Na snimku pored improvizovanog...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Osumnjičeni za ubijanje i mučenje pasa

Izvor: Politika, 26.Nov.2009, 23:05

Stara Pazova – Miloš T. (33) i Igor M. (35), iz Stare Pazove, Milomir M. (35) i Milan B. (40), iz Zemuna i Dimitrije P. (67), iz Alibunara, osumnjičeni su da su izvršili krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja, jer su u selu Krnješevcima organizovali borbe pasa. Naime, policija je...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.