Popularni izvođači na prvom rok i haus festivalu u Sokobanji

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jul.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularni izvođači na prvom rok i haus festivalu u Sokobanji

"Zabranjeno pušenje", "Atheist Rap", MVP, "Stereo banana", S.A.R.S, "Orthodox Celts", "Novembar" i "Van Gogh" neki su od bendova koji će od 22. do 24. jula nastupiti na prvom "Green Heart Fest"-u u Sokobanji. Ulaz je slobodan.

Kako najavljuju organizatori, publika će imati priliku da uz svirke rok bendova uživa na glavnoj bini na mermernom šetalištu od 19 sati do 1 posle ponoći, a nastupe di-džejeva i hip-hop >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << izvođače sluša na dnevnom stejdžu u akva-parku "Podina" od 12 do 18 sati.

Za program u akva-parku važiće standardna cena ulaznice, dok će na glavnoj nastupiti napopularniji bendovi iz naše zemlje, a ulaz će biti besplatan - najavljuju organizatori.

Dnevna karta za akva-park, koja važi od 10 do 19 sati, košta 350, a poludnevna koja se kupuje za period od 15 do 19 sati - 250 dinara.

Na festivalu koji će biti održan na oko 30 kilometara od Aleksinca, a oko 60 kilometara od Niša, kako piše u najavi, biće i iznenađenja koja će naknadno biti najavljena.

Posetioce na festival poziva i Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda "Van Gogh" koji će svirati u subotu 23. jula.

Đule vas poziva na 1. Green Heart Fest, Sokobanja 2016!

Na šetalištu u centru Sokobanje sviraće Zabranjeno pušenjeAtheist Rap, Bane Lalić i MVP, Novembar, Van GoghOrthodox Celts, Vrelo, Irie Fm i S.A.R.S, dok će se preko dana u akva-parku čuti Dalibor Andonov, LudStruka, Bane Lalic MVP, Stereo Banana, Dj ArhitectSevdah BabyThe BeatshakersCavin Viviano, DJ Vandal Steve, Miloš Stankić, Mirko & Meex, GroovymanGramophonedzie i Dimiz.

Kako piše u najavi događaja, ideja je da festival postane tradicionalna muzička manifestacija na kojoj će se organizovati i takmičenje solo gitarista.

Organizator festivala je Bane Lalić Studio u saradnji sa Organizacijom za turizam i kulturu Sokobanje. Oni pozivaju posetioce da uživaju u prirodnim lepotama Sokobanje i bogatom muzičkom programu

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Green Heart Fest u Sokobanji

Izvor: BalkanRock.com, 06.Jul.2016, 08:10

Festival rok i haus muzike Green Heart će se održati od 22. do 24. jula u Sokobanji. U tom periodu ugostiće mnoge poznate izvođače, poput Zabranjenog Pušenja, S.A.R.S.-a i Van Gogha...Publika u Sokobanji će takoće imati priliku da uživa u nastupima bendova Irie FM, Atheist Rap, MVP, Orthodox...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.