U Japanu predstavljeno Mercedes S550 Premium Sports izdanje

Izvor: Moto.rs, 21.Okt.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Japanu predstavljeno Mercedes S550 Premium Sports izdanje

Mercedes je na teritoriji Japana predstavio S550 Premium Sports izdanje koje je bazirano na S550 modelu sa produženim međuosovinskim rastojanjem.

Premium Sports izdanje odlikuje AMG sportski paket kao i set 20“ AMG aluminijumskih točkova, a biće ekskluzivno dostupan u crnoj i beloj boji. Sportski stil nastavlja se u kabini gde su vidljiva sedišta presvučena kožom crne boje, ukrasne komponente izrađene >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << od drveta kao i točak upravljača presvučen kožom ili izrađen od drveta. Model je dostupan i sa Chauffer paketom koji podrazumeva Executive zadnje sedište, sedišta sa grejačima kao i zabavni sistem za putnike koji sede pozadi. Proizvodnja ovog modela će biti ograničena na 200 jedinica.

foto © Mercedes-Benz
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.