Turistički informativni centar Srbije u Tokiju

Izvor: Akter, 31.Jul.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistički informativni centar Srbije u Tokiju

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i predsednik Poslovne asocijacije Japana i Jugoistočne Evrope Kihaćiro Nišiura potpisali su danas sporazum o saradnji koji predviđa otvaranje turističkog informativnog centra Srbije u Tokiju, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Sve troškove otvaranja i funkcionisanja turističkog informativnog centra Srbije u Tokiju snosiće Poslovna asocijacija Japana >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i Jugoistočne Evrope, a jedina obaveza Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija biće da dostavlja promotivni materijal i kataloge sa turističkom ponudom iz Srbije.

Poslovna asocijacija Japana i Jugoistočne Evrope će preko turističkog informativnog centra Srbije u Tokiju promovisati turističke potencijale Srbije, kontaktiraće sa japanskim turoperaterima, a takođe će prezentovati turističku ponudu iz Srbije na japanskim sajmovima.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Tokiju turistički informativni centar Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2015

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i predsednik Poslovne asocijacije Japana i Jugoistočne Evrope Kihaćiro Nišiura potpisali su danas sporazum o saradnji koji predviđa otvaranje turističkog informativnog centra Srbije u Tokiju, saopšteno je iz Vlade Srbije...Sve troškove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.